gehandicapten reizen
vakantie.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Gehandicapten reizen

 • Rolstoelgebruiker
  Geschikte accomodatie met goede beschrijvingen van de aanpassingen in de accomodaties in binnen en buitenland. Informatie over varen, vissen, reizen per trein, boot,vliegtuig, bezienswaardgheden allemaal geschikt voor rolstoelgebruikers.
  http://www.rolstoelgebruiker.nl
 • Handicamp-camperreizen
  BERICHT: Beste mensen, onze dode link staat op uw site kunt u onze ur www.handicamp.a1.nl veranderen in www.handicamp.eu of www.camperreizengehandicapten.nl? HANDICAMP * CAMPERREIZEN VOOR GEHANDICAPTEN, BETAALBAAR VOOR IEDEREEN. Stichting Handicamp Overijssel organiseert avontuurlijke camperreizen in Europa voor mensen van ongeveer 18 tot 40 jaar met een lichamelijke handicap . De duur van de reizen varieert van een dag of een weekend tot zeven dagen. De reizen worden gemaakt in een luxe, volledig aangepaste camper, die ruimte biedt aan acht vakantiegangers. De reizen worden begeleid door een ervaren chauffeur en er is altijd verpleegkundige en verzorgende hulp aanwezig. De deelnemers worden betrokken bij het voorbereiden (voor)bereiden van de maaltijden. Naast de reizen die door Stichting Handicamp Overijssel worden georganiseerd, is het mogelijk dat de camper, met chauffeur, verhuurd wordt aan groepen die hun eigen verzorging hebben, bijvoorbeeld gezinsvervangende tehuizen. Dit worden Plusreizen genoemd. . Men kan desgewenst ook zelf, uiteraard in onderling overleg, het doel van de reis bepalen. U kunt ook met uw eigen familie of vrienden op vakantie. De deelnemers dienen hierbij zelf voor de begeleiding te zorgen. U kunt in overleg met Plusreizen een reis maken in Nederland of naar het buitenland. Ook kunt u bij ons een VW bus huren met of zonder een vouwwagen waar u mee op vakantie kan (voorwaarde is wel dat er 1 rolstoeler mee gaat) Ook is deze VW bus (met oprijgoten) te huur om vervoerd te worden met een rolstoel voor andere doeleinden. vriendelijke groeten Corma Reinders
  http://www.handicamp.eu
 • Hotelsaccessible
  Toegankelijke Hotels. Speciale Gedeelte voor mindervalide, rolstoelgebruiker en gehandicapten. Overzichtelijke website met hotels voor iedereen: Gezin, 55+, met Rolstoel, Mindervalide, Senioren, en mensen met een visuele handicap. Boek uw hotel met korting tot 75%.
  http://www.hotelsaccessible.com/nl
 • Vakantiepark mirow
  Luxe bungalowpark aan een groot meer in Duitsland, in het gebied van de 1000 meren.
  http://www.vakantiepark-mirow.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Gehandicapten reizen